Tájékoztatás a tantermen kívüli digitális munkarendről

 Tisztelt Szülők, Tanulók!

Magyarország kormányának döntése értelmében a mai naptól iskolánkban is tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe. Ez nem tanítási szünetet jelent, hanem távoktatás segítségével igyekszünk tovább működtetni az oktatási rendszert, biztosítani tanulóinknak a tanulási lehetőséget.

•  TANKÖNYVEK HAZAVITELE

Akinek az iskolában maradt tankönyve, annak március 17-ig van lehetősége elhozni őket a szekrényekből. A portás irányításával egyszerre csak néhány gyerek tartózkodhat az épületben, kérjük, mindenki figyeljen arra, hogy megfelelő távolságot tartson egymástól, és a lehető legrövidebb idő alatt befejeződjön a művelet.

•  TECHNIKAI FELTÉTELEK

Az online kapcsolattartáshoz szüksége lesz mindenkinek az e-mail címére , valamint a MozaNaplóhoz való hozzáféréshez. Kérjük, akinek nehézsége támad, vagy nem tudja biztosítani otthon a szükséges technikai feltételeket (okostelefon, számítógép vagy megfelelő internetkapcsolat), azt jelezze ezt az osztályfőnökének . Ők amúgy is fel fogják venni ezügyben minden diákkal a kapcsolatot. Igyekszünk megoldást találni a felmerülő problémákra.

•  TANANYAG

Az alábbi linkeken közzétesszük az egyes tantárgyakhoz tartozó tematikákat, a húsvéti szünetig, azaz április 8. szerdáig feldolgozandó tananyagokat. A részletekről minden szaktanár értesíti majd a csoportjait a MozaNaplón keresztül – ezért is fontos, hogy oda mindenki be tudjon lépni, illetve rendszeresen ellenőrizze a bejövő leveleit. A kijelölt feladatokat határidőre teljesíteni kell. Az ellenőrzések és értékelések kidolgozása folyamatban van, erről is a szaktanárok adnak majd tájékoztatást.

A tematika letölthető innen excel formátumban

A tematika letölthető innen pdf formátumban

Tisztában vagyunk vele, hogy az új munkarend komoly kihívás mindannyiunk számára, de igyekszünk alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Számítunk a szülők és diákok megértésére, türelmére és felelősségteljes együttműködésére! A következő napokban részletesebb tájékoztatót és ajánlásokat is küldünk majd.

Továbbra is kérjük, hogy aki csak teheti, maradjon otthon , a személyes találkozásokat korlátozzuk a valóban elhagyhatatlan esetekre! Vigyázzunk magunkra és egymásra! Imáinkkal pedig csatlakozzunk a 62. zsoltár szavaihoz: „Istennél van szabadulásom és dicsőségem; az én erős kősziklám, az én menedékem Istenben van.”

Tata, 2020. március 16.

Illés Dániel

igazgató